Home ♪ Lesaanbod ♪ Viool, cello, contrabas

 

Wil je graag viool, cello of contrabas leren spelen? Dat kan!

Bij de Vioolstudio is iedereen welkom, jong of oud, beginnend of gevorderd. Iedereen kan een strijkinstrument leren bespelen! Ook als je het nog niet helemaal zeker weet mag je langskomen voor een proefles. Hierin maak je kennis met je viooldocent en krijg je de kans om de het instrument uit te proberen. De docent kijkt dan ook of je aanleg hebt om viool, cello of contrabas te leren spelen en zelf kom je er achter of het echt zo leuk is als je dacht.

Ben je nog heel jong, dan raden wij je aan om de Suzuki viool cursus te volgen, dit is speciaal bedoelt voor kinderen van 3 t/m 5 jaar.  Ook kan je de AMV cursus volgen, ter voorbereiding op instrumentale lessen vanaf 6 jaar. Individuele lessen zijn ook mogelijk vanaf 3 jaar, we vragen je dan een afspraak te maken voor een proefles. Je docent wil je graag even leren kennen om te zien of je al voldoende concentratievermogen hebt om een les van 30 minuten vol te kunnen houden. Als dat zo is en je begrijpt wat er tijdens de les van je wordt verwacht, dan ben je van harte welkom om individuele les te komen volgen.

Voor een proefles heb je geen eigen viool nodig. De Vioolstudio zorgt ervoor dat er een voor je klaar ligt. Mocht je na afloop van de proefles besluiten om op vioolles te gaan dan is het ook mogelijk een viool of cello te huren (helaas verhuren wij geen contrabassen). Ook raden we je aan het Starterspakketje aan te schaffen of er zelf voor te zorgen dat je de lesmaterialen in huis hebt als je met de les van start wilt gaan. Deze materialen heb je nodig om goed te kunnen oefenen.

In de vioolles leer je behalve viool spelen ook notenlezen. Het is dus niet nodig dat je dit al kan.

Aanmelden voor een proefles? Kijk gauw bij Locaties en Lestijden!